FUTBOL FEMENÍ
Esports20/09/2014

El reforçat València tomba el Barça femení a Paterna (2-1)

Un gol olímpic de Monforte abans del descans i un segon de Karol han encarrilat un triomf local que el gol de Corredera no ha pogut evitar

BarcelonaEl Barça femení, que la temporada passada només va perdre un partit i quan ja tenia la Lliga al sac, ha vist aquest dissabte com el tombava per 2-1 el nou València, reforçat a consciència per millorar el bon rendiment de l'any anterior i aspirar al títol. Tot i la banqueta de luxe de les blaugranes, la reacció no ha evitat perdre els tres punts.

Les xe han plantejat un 3-5-2 que, des del primer moment, ha encallat l'atac blaugrana per fora. Tot i trobar a les bandes superioritat, les centrades han mort sense opcions clares de remat. Defensivament, el València es mantenia compacte per dins, a l'espera d'un contraatac que no ha trobat fins al tram final. Fruit de l'empenta, al minut 45 i amb el descans a tocar, ha arribat un córner que Monforte ha picat directament a porteria, amb rosca i cama esquerra. Tot i el refús d'Unzué fregant la línia de gol al segon pal, l'àrbitre ha permès l'1-0.

Cargando
No hay anuncios

A la represa, i sense deixar temps a la reacció blaugrana, Karol ha donat el segon cop al campió, en aprofitar una pilota solta a l'àrea i batre per sota de les cames Ràfols. Era el minut 48.

Quatre minuts més tard, Corredera ha combinat bé amb Jenny i ha xutat amb l'exterior del peu, lluny de l'abast de Mariajo, per fer el 2-1 i posar emoció al partit. El tècnic Xavi Llorens ha mogut ràpidament la banqueta, donant entrada a Vicky i Sonia (després encara ha gastat els cartutxs de Mariona i Sandra Hernández), però la reacció visitant no ha servir per consumar la remuntada. El triomf xe afegeix emoció a una Lliga que ha guanyat consecutivament el Barça en les últimes tres temporades.