Barça
Esports Barça 01/09/2013

Busquets té una contractura a l'isquiotibial i és dubte per al partit de la selecció espanyola

Ho ha explicat el tècnic, Gerardo Martino, a la conferència de premsa posterior al partit de València, en què també ha explicat que Mascherano té un cop fort a l'oïda

Martí Molina
1 min

BarcelonaSergio Busquets és dubte per jugar amb la selecció espanyola en aquesta propera aturada de Lliga. El migcampista blaugrana s'ha fet "una contractura als isquiotibials de la cama dreta", segons ha explicat Gerardo 'Tata' Martino a la conferència de premsa posterior al partit. L'entrenador també ha aclarit que Mascherano s'ha marejat després de rebre un cop fort a l'oïda.

Busquets s'ha lesionat al tram final del partit que el Barça ha guanyat a València. Al límit del temps reglamentari ha rebut un cop a la cama i s'ha estirat al terra. Com que el Barça ja havia fet els tres canvis, el futbolista ha continuat sobre el terreny de joc, però s'ha retirat visiblement coix, i ara els metges de la selecció espanyola hauran de decidir si està disponible per jugar els propers compromisos internacionals.

D'altra banda, Javier Mascherano "té un cop molt fort a l'oïda que l'ha deixat una mica marejat", ha aclarit Martino. L'argentí també s'ha fet mal al minut 90 de partit, i després de rebre l'assistència mèdica també ha continuat jugant. Al final del partit, els serveis mèdics blaugranes l'han tornat a atendre i l'han acompanyat cap al vestidor. En el seu cas, Mascherano no ha d'anar amb la selecció argentina.

stats