FUTBOL

"Estic content d'haver marxat al Dinamo de Zagreb", explica Dani Olmo, ex del Barça a la revista 'Goal'

El davanter, format a les categories inferiors del Barça viu a Zagreb les oportunitats que li van faltar al Juvenil del club català

L'ex del Barça, Dani Olmo ha assegurat que en el Dinamo de Zagreb, amb el qual va formalitzar el seu fitxatge el passat gener, té les oportunitats que no va tenir al Barça, on va ser capità i màxim golejador del Juvenil B, segons declaracions que publica avui el diari Goal.

"Estic molt content de com em va fins ara. Al Barça no tindria aquest tipus d'oportunitats. Estic molt content per haver triat el Dinamo", assegura el jugador de 16 anys. Des que el mes passat es registrés oficialment com a jugador del vigent campió croat, Olmo ha jugat ja dos partits a la primera divisió del país balcànic.

Durant la pretemporada que el Dinamo va fer al començament de mes a Espanya, Olmo va abandonar breument l'equip croat per prendre part en els entrenaments de la selecció espanyola sub17. "Va ser bonic tornar a casa. Tots em preguntaven per què el Dinamo. Els vaig dir que estic molt feliç a Zagreb. "Tinc oportunitats de jugar amb els grans i les condicions d'entrenament són com a Barcelona", explica.