Pilota d'Or
Esports Barça 07/01/2013

Leo Messi guanya la seva quarta Pilota d'Or

El davanter del Barça obté més vots que Cristiano Ronaldo i Andrés Iniesta i supera Johan Cruyff, Michel Platini i Marco van Basten en el palmarès

Ara
1 min
Leo Messi, amb la Pilota d'Or

ZuricLeo Messi ha superat Cristiano Ronaldo i Andrés Iniesta a les votacions i ha aconseguit aquest dilluns la seva quarta Pilota d'Or, el guardó que distingeix el millor futbolista del món. El davanter del Barça supera Johan Cruyff, Michel Platini i Marco van Basten, els únics esportistes que van endur-se tres guardons.

"És impressionant rebre aquest premi per quarta vegada consecutiva. Vull compartir-lo amb els companys, especialment amb Andrés Iniesta, és un orgull jugar al teu costat. Agrair també a la gent que m'ha votat, als entrenadors, als jugadors. Agrair-ho a la família, i especialment a la meva dona i al meu fill", ha dit Leo Messi.

Leo Messi ha rebut el 41,60% dels vots; Cristiano Ronaldo, el 23,68%, i Andrés Iniesta, el 10,91%.

La Pilota d'Or de la FIFA va néixer l'any 2010 per unificar dos premis que abans competien entre si per ser el més prestigiós del futbol mundial: la Pilota d'Or -creada per la revista 'France Football' el 1956- i el FIFA World Player -organitzat per la Federació Internacional de Futbol des de l'any 1991.

El Barça ha acompanyat Leo Messi a Zuric. S'hi han desplaçat, entre d'altres, el president, Sandro Rossell; el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu; el director esportiu, Andoni Zubizarreta, i també els futbolistes Andrés Iniesta, Xavi Hernández, Gerard Piqué i Dani Alves.

stats