Esports Barça 01/03/2013

Martorell va encarregar a Método 3 que investigués Piqué i Márquez

Segons 'El Periódico', l'excap de seguretat del Barça també va demanar a l'agència que investigués qui va fer les fotos de Laporta a Luz de Gas

Efe
1 min
Gerard Piqué es lamenta a Mestalla

BarcelonaL'actual director general de Serveis Penitenciaris de la Generalitat, Xavier Martorell, va encarregar a l'agència de detectius Método 3 que investigués i fes seguiments de jugadors i treballadors del FC Barcelona quan era cap de seguretat de l'equip blaugrana.

Segons que publica avui 'El Periódico', que ha tingut accés als correus entre Martorell i els directius de l'agència, entre els jugadors a qui es van fer seguiments hi ha el defensa Gerard Piqué, sobre el qual, en un informe, es va detallar la seva afició al joc i a fer apostes al Casino de Barcelona.

Martorell també hauria encarregat informes de l'exjugador mexicà Rafa Márquez i d'un treballador sanitari de la secció de bàsquet del club, Jordi A., sobre qui va indicar al director de l'agència, Francisco Marco: "Paco, fes-me un informe d'aquest peça ['pajaro'], antecedents, propietats, situació econòmica, etc. Dóna'm un pressupost".

L'excap de seguretat del FC Barcelona també hauria demanat la gravació d'una reunió d'una junta de directius del club el setembre del 2009, en l'última temporada de Joan Laporta com a president blaugrana.

Xavier Martorell també va encarregar a Método 3 que descobrís l'autor d'unes fotos de Laporta ballant a la sala Luz de Gas mentre celebrava una victòria davant el Reial Madrid, i qui havia fet l'encàrrec.

stats