Barça

El xilè reconeix que el Barça és "just guanyador del partit"

Pellegrini: "El Camp Nou no és el millor dels escenaris per presentar-t'hi amb 5 jugadors acabats de fitxar"

L'entrenador del Màlaga assegura que la clau del partit ha estat que el Barça "s'ha avançat molt aviat", i que això "ha simplificat el partit per als blaugrana"

L'entrenador del Màlaga, Manuel Pellegrini, ha reconegut la superioritat d'un Barça que ha superat el seu equip en la visita dels andalusos al Camp Nou (4-1).

Sobre el partit, el tècnic ha resolt el què ha passat sobre el terreny de joc i el resultat amb el fet que els blaugrana “s'han pogut avançar al marcador molt ràpidament”. I això, segons Pellegrini, “ha simplificat el parit al Barça, que ha estat el just guanyador”.

L'entrenador ha explicat que “després de perdre per 4 a 1 no pots treure gaires conclusions positives”, i ha reconegut que “la diferència entre el Barça i la resta d'equips és important”. Sobre això, el tècnic xilè ha assegurat que el Camp Nou “no és el millor dels escenaris per venir-hi amb jugadors acabats de fitxar”; tot i que també ha dit que “en el fons, també han d'anar agafant minuts a la Lliga”. I, en aquest punt, ha explicat que l'objectiu de l'equip en aquesta segona volta és “arribar tant amunt com sigui possible, i aprofitar que jugarem a casa contra molts rivals directes a la classificació”.

Pellegrini no s'ha volgut pronunciar sobre la decisió de Milito, que finalment ha decidit quedar-se al Barça i no anar al Màlaga al mercat d'hivern. “No em pronuncio sobre els jugadors que no formen part del meu equip”, ha conclòs.

Per últim, no s'ha volgut comparar amb el Reial Madrid -el seu ex equip- per la golejada que va encaixar al Camp Nou. “La meva feina és intentar aconseguir el millor pel Màlaga. Si el Madrid va acabar amb 5 gols en contra no té res a veure amb mi”, ha dit.

Més continguts de