Barça
Esports Barça 06/01/2013

Tito Vilanova torna a la banqueta

L'entrenador del Barça ha rebut la conformitat dels metges i el suport dels aficionats

Ara
1 min

BarcelonaTito Vilanova ha tornat aquest diumenge a la banqueta en el partit contra l'Espanyol. El tècnic, que es va perdre el partit contra el Valladolid al Nuevo Zorrilla, ha rebut la conformitat dels metges per poder asseure's a la banqueta.

"Està demostrant que es pot lluitar contra les malalties. Ha demostrat la seva força mental i física", ha comentat el president Sandro Rosell a Barça TV. El màxim mandatari blaugrana ha assegurat que "els metges l'han autoritzat a venir i després haurem de seguir la seva evolució. Té moltes ganes de liderar l'equip i sempre que li ho permetin els metges portarà la bandera del club", ha afegit Rosell, que ha demanat per aquest 2013 "molta salut".

El Camp Nou ha mostrat el seu suport al tècnic blaugrana quan ha sortit del túnel de vestuaris. A més, a les grades de l'estadi s'hi han pogut veure nombroses pancartes en referència a Tito Vilanova en el seu retorn a la banqueta en un partit després de sorprendre a tothom tornant als entrenaments abans del previst.

stats