Barça

Obèlix votant i Beto Borregán fent de mesa electoral, l'altra cara del referèndum del Nou Espai Barça

La votació culer està provocant escenes curioses

El referèndum del Nou Espai Barça està provocant escenes curioses. Mentre els mitjans de comunicació esperaven Josep Maria Bartomeu, president del Barça, a la mesa 16, un soci disfressat d'Obèlix que celebrava el seu comiat de solter ha exercit el dret a vot a pocs metres de distància.

Les meses electorals estan formades per treballadors del club. Beto Borregán, exjugador d'hoquei patins que té la samarreta retirada al Palau Blaugrana, és a la primera taula i Gustau Galvache, cap de premsa de l'equip d'handbol, a la número 35. Alguns delegats dels equips de les categories inferiors també col·laboren en la jornada electoral.

Alguns jugadors dels cinc equips professionals del club blaugrana han exercit el dret a vot aquest dissabte al matí. Mentre Andrés Iniesta dipositava el sobre, un grup de nens es fotografiava amb el seu doble a la zona lúdica. Les rèpliques de Leo Messi i Víctor Valdés també estan tenint èxit.

Això sí, el reclam amb més cua és el de fotografiar-se amb les quatre Copes d'Europa de l'equip de futbol.

Els socis estan aprofitant l'ocasió per demanar autògrafs als jugadors i exjugadors del Barça que van a votar. Un dels més reclamats ha estat Roberto Dueñas, que amb l'enrenou s'ha oblidat d'agafar la papereta abans d'accedir a la carpa. La mateixa escena s'ha reproduït després amb Artur Mas, president de la Generalitat.