Barça
Esports  /  Barça 29/05/2020

"Aquí juguem tots": el Camp Nou prepara una iniciativa solidària per al partit contra l'Atlètic de Madrid

La graderia s'omplirà amb samarretes personalitzades de socis, penyistes i aficionats

Ara
1 min
Una imatge dels seients del Camp Nou de Barcelona, sense públic.

BarcelonaLa junta directiva del Barça va aprovar la iniciativa "Aquí juguem tots", una acció que es desenvoluparà al Camp Nou en el partit que es disputarà contra l’Atlètic de Madrid, corresponent a la jornada 33 del campionat de Lliga. Consistirà en oferir als socis, penyistes i aficionats de tot el món la possibilitat d’omplir una part de les grades de samarretes oficials del Barça personalitzades amb els seus noms. D’altra banda, les penyes oficials del club que ho vulguin hi podran col·locar les seves pancartes distintives.

L’acció preveu que es faci un mosaic amb totes les localitats equipades, i que els participants, a més de tenir la seva samarreta, també s’enduguin el record de la fotografia de l’estadi que es farà exclusivament per a aquesta ocasió. Les 15.000 samarretes que es posaran a la venda a un preu de 65 euros seran un model exclusiu perquè, a banda d’anar personalitzades, portaran una inscripció commemorativa que les farà úniques. Una part dels ingressos obtinguts es destinarà a la Fundació del club per a la lluita contra les conseqüències socioeconòmiques del covid-19 i, més concretament, al programa de la Creu Roja de Catalunya de cistelles bàsiques d’aliments per a les famílies i els infants més vulnerables.

El termini per a l’adquisició d’aquestes samarretes s’obrirà el dia 15 de juny i es podrà dur a terme mitjançant una aplicació de la web del club, que permetrà fer-ne la personalització i el pagament alhora. Un cop finalitzat el partit, el club enviarà les samarretes als domicilis dels compradors.

stats