BARÇA
Esports Barça 01/10/2013

El Barça assalta Celtic Park amb un solitari gol de Cesc (0-1)

Els de Tata Martino superen la teranyina defensiva del Celtic per seguir invictes a la Lliga de Campions

Ara
2 min
Cesc celebra amb Neymar el gol que el d'Arenys ha marcat contra el Celtic

BarcelonaEl Barça ha aconseguit un nou triomf a la Lliga de Campions. En aquest cas, els de Tata Martino han hagut de suar per superar la teranyina del Celtic i sumar tres punts més que els permeten seguir liderant el seu grup a la Lliga de Campions.

El Barça ha dominat la pilota. El Celtic hi ha renunciat des del principi i els de Martino han aprofitat el regal per tenir el control. Tot i això, els blaugranes s'han trobat sobre la gespa del Celtic Park amb un equip rocós i molt ordenat en defensa que els ha intentat sorprendre amb contres esporàdiques.

Durant el primer temps, els de Martino s'han intentat apropar amb més ganes a la porteria rival del que ho ha fet el Celtic. Tot i això, Alves ha xutat alt, Neymar tampoc no ha tingut sort amb la seva rematada i Iniesta, que ha provat sort des de fora de l'àrea, ha enviat la pilota fora. El Celtic, ben ordenat al darrere, no ha inquietat en excés la porteria de Valdés.

L'expulsió de Brown al minut 58 amb targeta vermella directa després de donar una puntada de peu a Neymar ha canviat el guió del partit. El Celtic s'ha arreplegat encara més i el Barça ha atacat fins a la sacietat. Per la dreta, per l'esquerra, pel mig... els de Martino han intentat de totes les maneres possibles trencar la teranyina del Celtic. I quan la superaven, topaven amb el porter Forster.

Però a partir del minut 70, tot ha canviat. Valdés ha salvat l'equip amb una increïble aturada a xut de Forrest des de la frontal. I quan els culers encara no havien paït l'ensurt, Mulgrew ha rematat una centrada de córner fora per tan sols uns centímetres.

La doble ocasió del Celtic ha fet despertar el Barça, que al minut 75 i a la contra ha obert el marcador. Neymar ha rebut una passada llarga i ha obert cap a Alexis. El xilè, des de la banda esquerra, ha centrat perquè Cesc, de cap, fes el primer. Abans de complir-se el temps reglamentari, Forster ha estat el protagonista i ha evitat el segon gol del Barça. Primer ha aturat un xut de Neymar i el refús l'ha estat a punt d'aprofitar Alexis, que s'ha trobat de nou amb el porter del Celtic.

stats