BARÇA
Esports  /  Barça 03/08/2015

El Barça completa la primera fase dels concursos d'arquitectura del nou Camp Nou i del nou Palau Blaugrana

Al llarg del mes d'agost el jurat dels concursos haurà de concretar la llista definitiva d'estudis que participaran en la segona fase de cada concurs

Ara
2 min
Recreació del que serà el futur Espai Barça / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaJa s'ha completat la primera fase de revisió tècnica dels diferents estudis d'arquitectura que es van presentar a la fase de prequalificació –iniciada el 5 de juny– per construir el futur nou Camp Nou i el nou Palau Blaugrana. Un total de 26 equips van presentar les seves credencials per optar a participar en la segona fase del concurs del Nou Camp Nou, i 19 equips més van presentar la seva candidatura per al concurs del Nou Palau.

Durant aquest mes de juliol, un comitè tècnic format per membres del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i de l’Espai Barça ha avaluat les credencials i l’experiència de cadascun dels estudis. L’informe amb les seves recomanacions d’equips finalistes ja està a disposició del jurat dels concursos, que al llarg del mes d’agost haurà de concretar la llista definitiva d’estudis que participaran en la segona fase de cada concurs.

El jurat estarà format per un membre de l’Ajuntament de Barcelona, tres membres del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i cinc membres del club, un dels quals serà Juan Pablo Mitjans, fill de Francesc Mitjans, l’arquitecte del Camp Nou.

Un cop completada la fase de revisió pel comitè tècnic es procedirà a la selecció dels estudis finalistes per part del jurat per a cada concurs. S’iniciarà així la segona volta dels concursos, en què els estudis seleccionats rebran el plec de bases amb regles, criteris i annexos tècnics i hauran de preparar les seves propostes arquitectòniques.

Cap a finals d’any està prevista l’entrega de propostes d’arquitectura per al Nou Camp Nou i per al Nou Palau. Després de la revisió i selecció final de candidatures per part del comitè tècnic, el jurat haurà d’anunciar els projectes guanyadors.

stats