BARÇA
Esports 09/12/2013

Bartra: "Em noto que tinc un rol important dins l'equip"

El central es mostra satisfet amb els minuts que ha tingut aquesta temporada

A. Llimós
2 min
Marc Bartra

BarcelonaMarc Bartra té clar que la seva renovació arribarà ben aviat, un acord que s'està negociant i que anirà també en funció del seu rol dins de l'equip. En aquest sentit, el central català està satisfet amb els minuts i oportunitats que ha tingut aquesta temporada, tot i que s'ha mostrat ambiciós i alhora conscient que no pot abaixar la intensitat.

El central ha volgut deixar clar que no s'ha plantejat mai una sortida del Barça. "Estic molt tranquil, tot va pel camí bo, tinc confiança plena que tot anirà bé", ha explicat Marc Bartra, que ha deixat clar que la seva continuïtat va lligada en certa mesura al seu rol dins l'equip. "Em noto que tinc un rol important dins l'equip", ha explicat el defensa. "Tot ha anat a més. Al principi no tenia gaires minuts, però tot ha anat a positiu. Estic content perquè porto bastants més partits que a aquestes altures de la temporada passada", ha detallat Bartra, que ha reiterat en més d'una ocasió que ell se centra en l'aspecte esportiu, ja que "aquí no et pots despistar; a can Barça, tal com puges, baixes".

Bartra està agraït per la confiança de Gerardo Martino, que "no s'hi va pensar" a l'hora d'apostar per ell quan Javier Mascherano va estar lesionat i Carles Puyol encara no estava preparat per reaparèixer. "En dos mesos han passat moltes coses, per a bé", ha reiterat Bartra, que no ha amagat la seva voluntat de "ser titular", però que ha de "respectar les decisions" de l'entrenador.

El central espera que l'equip mostri el seu millor nivell la resta de temporada del 2013, per "acabar amb bon sabor de boca". Bartra considera que les crítiques que ha rebut l'equip s'han d'acceptar. "Nosaltres mateixos vam ser qui vam posar el llistó alt, nosaltres ens vam guanyar el respecte per com guanyàvem i també per com jugàvem, i si això no passa, sempre pots rebre crítiques", ha dit el defensa, que considera que l'equip sortirà "reforçat de les crítiques" que han arribat.

Finalment, Bartra ha explicat que Martino invita la plantilla a un dinar i que Gerard Deulofeu té unes "condicions increïbles" per triomfar al Barça.

stats