Barça
Esports Barça 30/03/2013

El Barça es deixa dos punts a Vigo (2-2)

Un gol d'Oubiña a tres minuts del final evita la victòria de l'equip blaugrana contra el Celta

Cristian Tello, després de marcar a Vigo

BarcelonaTres dies abans de jugar contra el PSG a la Lliga de Campions, el Barça ha empatat contra el Celta de Vigo (2-2). Insa ha avançat els locals i Cristian Tello, que ha completat una actuació sensacional, i Leo Messi, que acumula una volta completa marcant a tots els rivals, han capgirat el marcador a Balaídos, però Oubiña ha empatat el partit a tres minuts del final.

Després d'una primera mitja hora de joc prou ensopida, el Celta de Vigo s'ha avançat gràcies a un gol d'Insa al minut 38. El Barça ha reaccionat cinc minuts més tard, quan Cristian Tello ha sabut aprofitar una passada genial de Leo Messi des del centre del camp per superar Varas. Els dos equips han arribat al descans amb dos gols anul·lats per fora de joc, un a Augusto i l'altre a Messi, que també ha reclamat un penal no assenyalat.

Durant molts minuts el Barça ha tingut la pilota i ha dominat el ritme del partit, però no ha tingut profunditat.

Jordi Roura ha mogut la banqueta i ha donat entrada a Andrés Iniesta, David Villa i Sergio Busquets, que han ocupat el lloc de Thiago, Alexis i Cesc. Éric Abidal, en canvi, s'ha quedat a la banqueta, on ha rebut molts aplaudiments.

Al minut 28 de la segona meitat Leo Messi ha aprofitat una bona acció de Cristian Tello i ha marcat el segon gol del Barça, però Oubiña ha empatat el partit a tres minuts del final i ha evitat el triomf blaugrana.

Celta de Vigo, 2: Javi Varas; Jonny, Cabral, Demidov, Roberto Lago; Borja Oubiña, Pranjic (Quique de Lucas, m.68), Natxo Insa (Madinda, m.80); Augusto Fernández, Orellana i Park (Mario Bermejo, m.59).

Barça, 2: Pinto; Alves, Bartra, Piqué, Montoya; Song, Thiago (Iniesta, m 64); Alexis (Villa, m.67), Fábregas (Busquets, m.84), Tello; Messi.

Gols: 1-0 Natxo Insa, minut 37; 1-1 Tello, minut 42; 1-2 Messi, minut 72; 2-2, Oubiña, minut 87.

Àrbitre: Mateu Lahoz (col·legi valencià). Ha mostrat targeta groga a Cabral, Oubiña, Roberto Lago i August Fernández per part del Celta de Vigo, i a Fábregas, Alexis i Busquets per part del Barcelona.

Incidències: Partit corresponent a la vint-i-novena jornada de la Lliga BBVA disputat a l'estadi municipal de Balaidos davant d'uns 29.000 espectadors.