Barça
Barça05/05/2013

El Barça supera el Betis (4-2) i té el títol de Lliga a tan sols dos punts

Alexis Sánchez, David Villa i Leo Messi (dos) han marcat contra un rival que ha arribat al descans guanyant

à.g.

BarcelonaEl Barça ha superat el Betis (4-2) i, quan encara queden quatre jornades, té el títol de Lliga a tan sols dos punts de distància. Si el Reial Madrid no guanya aquest dimecres contra el Màlaga, l'equip blaugrana es proclamarà campió. Alexis Sánchez, David Villa i Leo Messi (dos) han marcat contra un rival que ha arribat al descans guanyant.

El Betis s'ha avançat al Camp Nou gràcies a un gol al minut 1 de Pabón, que ha agafat desprevingut el Barça. L'equip blaugrana ha aconseguit igualar el marcador al minut 9, quan Alexis ha sabut enviar a la xarxa una centrada d'Andrés Iniesta. El conjunt català ha disposat de bones oportunitats per anotar, però ha sigut el Betis el que ha tornat a moure el marcador gràcies a Rubén Pérez (minut 42).

Cargando
No hay anuncios

El Barça ha sabut reaccionar a la segona meitat quan David Villa (minut 55), que a la primera part havia fallat alguna ocasió clara, i Leo Messi (minut 60), que acabava de sortir al terreny de joc, han capgirat el marcador. El davanter argentí encara ha tingut temps per enviar una pilota al travesser i anotar un segon gol. L'equip blaugrana ha arrodonit el marcador amb el segon gol del 'nou' blaugrana (minut 70), que ha completat una gran jugada col·lectiva.

Tito Vilanova, que abans havia donat entrada a Leo Messi per David Villa, ha fet entrar en la recta final Thiago i Sergio Busquets, que han ocupat els llocs d'Alexis i Alex Song mentre el Camp Nou ha començat a cantar "Campions, campions".