Bàsquet - Lliga Endesa

Una inoportuna pedra a la sabata del Barça: l'Instant Replay de l'ARA

L'equip blaugrana perd a la pista del MoraBanc Andorra

Roger Grimau, entrenador del Barça

BadalonaEl calendari, una inoportuna pedra a la sabata. El Barça va perdre a la pista del MoraBanc Andorra un partit molt incòmode situat al mig de l'eliminatòria europea contra l'Olympiacos (108-92). L'actuació de Mihajlo Andrić, que va anotar els seus 14 punts en l'últim quart, va ser clau contra un equip blaugrana que va donar descans a Ricky Rubio i Jan Vesely. A més, James Nnaji i Jabari Parker van ser desqualificats. "Hem permès massa punts fàcils, avui ens ha costat molt", va analitzar Roger Grimau.

Kyle Kuzma parlant amb Xevi Pujol.

Kyle Kuzma, talismà a Manresa

El Baxi Manresa va superar el València Basket en un partit clau en la lluita per les posicions de play-off (98-96). Chris Jones va fallar un tir sobre la botzina que hauria enviat el partit a la pròrroga. Kyle Kuzma, estrella dels Washington Wizards, va ser un dels espectadors de luxe del triomf bagenc. L'estrella de la NBA és amic de Brandon Taylor, amb qui va compartir universitat a Utah. El base va aportar 12 punts a la victòria local.

Ferran Bassas saludant els jugadors de la Penya.

Bressol contra les males notícies

El Joventut es va quedar sense opcions de victòria a la pista del Gran Canària en una segona part en què va encaixar 54 punts (97-79). Dani Miret va tenir la baixa d'Andrés Feliz, que arrossega una fasciïtis plantar. El debut de Pau Majoral, un jove de 19 anys, va ser una de les poques notícies positives per a l'equip verd-i-negre, que es va quedar sense opcions de disputar el play-off. "La Penya cuida el seu bressol com pocs equips a Europa", va dir el base.

Fontajau vol seguir a l'ACB

El Bàsquet Girona va obtenir un triomf clau contra el Surne Bilbao Basket (81-68). Ike Iroegbu va sumar 21 punts en 19:34 minuts de joc. Gabe York també va tenir molta incidència en el resultat final. "Les nostres opcions per guanyar passaven per la defensa i pel rebot. M’ha agradat la mentalitat que hem tingut en tot el partit. En alguns moments hem tingut problemes en defensa, però en general hem fet una feina fantàstica", va resumir Fotis Katsikaris.