BARÇA
Esports Barça 21/11/2013

Dani Alves té un trencament fibril·lar i estarà entre 7 i 10 dies de baixa

El brasiler s'ha lesionat mentre s'entrenava amb la seva selecció

Ara
1 min
Dani Alves, en la roda de premsa prèvia al Milan

BarcelonaLes proves realitzades aquest matí amb el jugador del Barça Dani Alves confirmen que el jugador té un petit trencament fibril·—lar al soli de la cama dreta. El temps de baixa aproximat és d’entre 7 i 10 dies, segons ha informat el club.

El Barça prepara el proper partit contra el Granada amb moltes baixes. Ara mateix no poden jugar Valdés, Messi, Tello, Alves, Jordi Alba i Jonathan Dos Santos. Piqué i Cesc han patit molèsties els darrers dies, però segurament podran jugar el proper partit de Lliga.

Retorn d'Alexis i Neymar

Si dimecres a la tarda eren Song, Sergio, Iniesta, Pedro, Bartra, Sergi Roberto i Mascherano els jugadors que es reincorporaven a la dinàmica del primer equip, aquest dijous al matí els que s’hi han afegit són Neymar i Alexis Sánchez, després de jugar un amistós a Toronto.

L’altra notícia de la sessió d’aquest dijous a la Ciutat Esportiva ha estat el treball al marge de Xavi Hernández, que dimecres feia treball específic. També Jordi Alba ha treballat a part. Tello, en canvi, ha fet treball específic.

S'han entrenat amb el primer equip Dongou (Barça B) i Adama (Juvenil A). Gerard Piqué i Cesc Fàbregas, encara sense l’alta, també han seguit exercitant-se amb el grup.

stats