Barça
Esports Barça 17/04/2013

Josep Maria Bartomeu: "El millor fitxatge que podríem fer és el de Víctor Valdés"

El vicepresident esportiu del Barça ha parlat aquest dimecres a 'El club de la mitjanit' (Catalunya Ràdio)

Ara
1 min

BarcelonaJosep Maria Bartomeu, vicepresident esportiu del Barça, ha parlat aquest dimecres a 'El club de la mitjanit' (Catalunya Ràdio). "La Copa Catalunya és una competició que intentem jugar amb el millor equip possible, que ara és el Barça B", ha dit. "El calendari del primer equip és molt difícil i està condicionat per la Lliga i la Champions", ha explicat.

"Aplaudim la tornada d'Éric Abidal. Molt poca gent pensava que tornaria a jugar i el seu esforç ha estat impressionant. La seva renovació automàtica està lligada a una sèrie de partits que ha de jugar. Si no, Andoni Zubizarreta i Tito Vilanova hauran de decidir. És un jugador professional i tan sols pensa en seguir jugant", ha dit.

"Tito Vilanova és i serà el nostre entrenador", ha opinat.

"Respecte a la situació de Víctor Valdés, no hi ha cap novetat. Ell sap que té les portes del club obertes. El millor fitxatge que podríem fer és el de Víctor Valdés. Ens importa més la part esportiva que l'econòmica i no pensem en un traspàs", ha recordat. "No hem decidit si fitxarem un porter ara o no. Hi ha moltes possibilitats obertes", ha afegit.

"Vaig dir que els tècnics ens han demanat Neymar perquè és veritat. No és habitual explicar les negociacions, però era important que el món del futbol tingués clara l'aposta del Barça", ha avançat.

"Tot i les baixes, el Barça Regal està competint molt bé. Confiem molt en Xavi Pascual i l'equip no tira la tovallola", ha assegurat.

stats