BARÇA
Esports Barça 01/07/2015

Reunió Barça-Juve: Pogba seguirà a Itàlia fins a l'estiu del 2016

Albert Soler i Ariedo Braida aconsegueixen que els italians posposin la venda fins a la temporada que ve

A.l.
1 min
L’objectiu del Barça per a l’estiu que ve, Paul Pogba, en un entrenament de la selecció francesa a Tirana, Albània.

BARCELONAEl Barça ha obtingut el que volia de la reunió amb el Juventus d'aquest dimecres a Milà. Els italians han assegurat als emissaris blaugranes que el migcampista francès de 22 anys no sortirà de la Juve aquest estiu. D'aquesta manera, un cop s'acabi la sanció de la FIFA al Barça pel cas Masia, els blaugranes podran negociar per Pogba, en igualtat de condicions que la resta de clubs que han mostrat interès per incorporar-lo aquesta temporada.

Aquest migdia, Ariedo Braida i Albert Soler han dinat amb Beppe Marotta i Fabio Paratizi a l'Hotel Palazzo Parigi de Milà, i han acordat que Pogba segueixi a Torí fins al 2016. D'aquesta manera el Barça ha bloquejat l'interès de Reial Madrid i Manchester City per fitxar el francès aquest estiu, i podrà competir amb la resta d'entitats de cara al 2016. El club blaugrana creu que Pogba és un jugador important que s'ha de tenir controlat, però tampoc tirarà la casa per la finestra per incorporar-lo. Ara mateix, aquesta hipotètica operació no és viable pel que demana l'agent del jugador, Mino Raiola, 12 milions nets per temporada. Això faria que el total del fitxatge superés els 200 milions, comptant traspàs i fitxa.

El Barça no vol que Pogba vagi a un altre club, però també s'ha trobat amb la poca predisposició dels italians a vendre, ja que aquest estiu ja han vist com marxen Carlos Tévez i Andrea Pirlo, dos pilars de l'equip. Aquest moviment del Barça, segons fonts del club, desactiva també l'opció que un precandidat, en aquest cas Joan Laporta, pugui tancar un acord amb el jugador de manera paral·lela.

stats