FUTBOL SALA
Esports Barça 18/02/2012

El Barça Alusport supera el Fisiomedia Manacor gràcies a una segona part brillant (2-7)

Els homes de Marc Carmona segueixen en el primer lloc de la taula després de vèncer al Palma Arena de forma contundent tot i el mal inici de partit

D.r. Jover
Sergio Lozano intenta arribar a la pilota

BarcelonaEl partit trampa al Palma Arena contra el Manacor s'ha superat amb nota. Tot i que ens els primers minuts de partit el conjunt blaugrana s'ha mostrat espès, a mesura que el partit ha avançat el Barça s'ha trobat còmode i ha trobat el camí del gol.

Ha començat perdent per 1-0 amb un gol de Paulinho que no ha estat neutralitzat fins el minut 20, en què Torras ha rematat una gran passada de Wilde. Segons més tard el brasiler Gabriel s'ha aprofitat d'una errada monumental de Juan Carlos López per establir l'1-2 amb el qual s'ha arribat al descans.

En el segon temps el Barça ha estat molt superior. L'1-3 l'ha fet Lin gràcies a la seva murrieria davant de porteria, però poc després Juan Carlos López ha esmenat la seva errada del primer temps marcant el 2-3. Però ha estat un miratge. El Barça ja se sentia molt superior i ha tancat el partit en cinc minuts.

Wilde ha fet el 2-4 en el 28' i en el 33' Saad i de nou Wilde han situat el 2-6 en el marcador. El 2-7 final l'ha fet Gabriel, que ha certificat el triomf a un Palma Arena que la temporada passada va veure una derrota del Barça per 2-1.

El proper dimecres 22 (20:30 hores) tots dos equips es tornaran a veure les cares, també al Palma Arena, però en una altra competició. Serà en els quarts de final de la Copa del Rei, que es disputa a partit únic.