BARÇA
Esports Barça 04/06/2015

Andrés Iniesta s'entrena amb el grup i apunta a Berlín

El manxec ha pogut realitzar en condicions l'últim entrenament abans de viatjar i Munir, del B, també s'ha exercitat a les ordres de Luis Enrique

Ara
1 min
El Barça fa pinya en l'entrenament / FCB

BarcelonaEl Barça ha realitzat aquest dijous al matí l'últim entrenament de la temporada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, abans de viatjar aquest divendres cap a Berlín per enfrontar-se a la 'Juve' en la final de la Lliga de Campions. Luis Enrique ha pogut comptar amb tots els disponibles de la primera plantilla. Així, el Barça, arriba a l'últim partit de la temporada amb la infermeria buida, i amb tots els jugadors a disposició del tècnic per jugar la final de la Champions.

Les novetat de l'entrenament ha estat la presència amb el grup d'Andrés Iniesta. El manxec va haver de retirar-se amb molèsties de la final de la Copa del Rei el passat dissabte i, fins aquest dijous, no s'ha pogut exercitar al ritme dels seus companys. Amb la participació en l'entrenament al ritme dels seus companys, Iniesta mostra que estarà disponible per a la final de Berlín. Munir, com ja acostuma, s'ha sumat a les ordres de Luis Enrique.

stats