BARÇA
Esports Barça 25/08/2019

Les lesions de Cavani i Mbappé compliquen la sortida de Neymar

Els dos davanters no han pogut completar el partit del PSG contra el Tolosa per unes molèsties

Gonzalo Romero
1 min
Mbappé es lesiona amb el París Saint-Germain

BarcelonaEl París Saint-Germain va guanyar aquest diumenge el seu partit de la Ligue 1 contra el Tolosa (4-0). Els francesos s'afiancen en les posicions de Lliga de Campions després de la relliscada en el seu debut. Neymar va tornar a quedar-se fora de la convocatòria per a la jornada domèstica. Thomas Tuchel va confirmar dissabte que no jugarà fins que hagi definit el seu futur.

El club no vol que els rumors que envolten a la seva estrella afectin el rendiment del col·lectiu. És un escac més en el procés de negociació que està marcant el mercat de fitxatges d'aquest estiu. La victòria contra el Tolosa podria dibuixar un nou escenari. El PSG ha vist com Edinson Cavani i Kylian Mbappé es lesionaven. El francès estarà quatre setmanes de baixa, i el davanter uruguaià, tres.

L'uruguaià no ha completat la primera meitat del partit. Ha demanat el canvi després de lluitar per una pilota dividida. Mbappé ha sigut substituït al minut 65 i ha confirmat que els francesos tenen problemes. Les proves mèdiques de dilluns acabaran de definir el temps de baixa dels dos davanters. El PSG es podria quedar sense els seus dos referents ofensius en el primer tram de la temporada, a només unes setmanes d'estrenar-se a la Lliga de Campions.

L'entitat francesa podria forçar la màquina perquè l'ex del Barça torni a la rotació de l'equip, en la rutina dels entrenaments i en competició oficial. Aquest canvi de guió seria definitiu a falta d'uns dies per al tancament del període de fitxatges. La hipotètica sortida de Neymar es complica encara més.

stats