Segueix en directe el partit de Lliga entre el Barcelona i el Mallorca

3
Antonio Raíllo 78' Sergio Busquets 54' Memphis Depay 25'
01 May 2022
La Molinada

"En homenatge als campions de Lliga, el Madrid i els àrbitres": 'La Molinada' del Barça - Mallorca

01 May 2022
Els apunts en calent

Passi el que passi, un respecte per Memphis: els apunts en calent del Barça-Mallorca

Xavi Hernández Navarro
01 May 2022
La crònica

El Barça s'espolsa les pors de sobre i posa la directa cap a la Champions (2-1)

Toni Padilla
01 May 2022
FINAL: Barça 2 - 1 Mallorca
Targeta groga

GROGUES per a Maffeo i Jordi Alba. S'han encarat després d'una falta del jugador del Mallorca al lateral blaugrana

Canvi

CANVIS. Últims cartutxos per als dos equips. Al Barça. Lenglet entra en el lloc de Dani Alves. I al Mallorca, Hopppe entra per Ángel Rodríguez

El Mallorca volia inquietar el Barça, però els blaugranes han reaccionat bé al gol en contra. Tenint la pilota i atacant. Falta fer el tercer perquè quedi tothom més tranquil. Jo, almenys

Gol

GOL del Mallorca! GOL de Raíllo! Falta al mig del cap que el Mallorca penja a l'àrea. Raíllo s'avança a Araujo i, amb una rematada acrobàtica, retalla distàncies

Coses del futbol, el Barça dominava a plaer però el Mallorca s'ha animat a buscar l'atac a partir del gol anul·lat a Ferran

Canvi

CANVIS al Barça. Ansu Fati i Dembélé entren en el lloc d'Aubameyang i Ferran

Gol anul·lat

Gol anul·lat al Barça per fora de joc. Memphis estava lleugerament més avançat en l'inici de la jugada que ha finalitzat amb la rematada de Ferran al fons de la xarxa

Canvi

CANVIS: Aguirre mou la banqueta del Mallorca. Salva Sevilla i Lee Kang-in entren en el lloc de Battaglia i Antonio Sánchez. Abans també havien entrat Take i Grenier

Ovació al Camp Nou perquè surt a escalfar-se... ANSU FATI! Segurament jugarà els últims quinze minuts

Una altra GROGA, per a Grenier, per una trompada a Gavi

GROGA per a Raillo, per una entrada molt dura al peu de Dani Alves. Aquest cop el brasiler es queixa amb raó

Xut fora

Nova arribada del Barça, ara amb rematada final d'Auba, forçada, que surt fora. El Barça domina a plaer contra un Mallorca que ja està demanant l'hora

El Barça s'agrada i busca el tercer. El partit fa baixada i el Mallorca no sembla, almenys de moment, capaç d'inquietar gens ni mica els de Xavi

Gol

GOOOOL del Barça!! GOL de Busquets!! 2-0!! El Barça encarrila el partit i torba el camí del gol després d'un bon inici de segona part. Busquets, rescatant un refús a la frontal, marca d'un xut creuat

Aturada

Ocasió de Gavi! Després d'una falta que no ha indicat l'àrbitre, a la frontal, la pilota va als peus de Gavi que remata al segon pal. El porter salva l'acció amb la punta dels dits!

El Mallorca, lluny de sortir a l'atac, comença la segona part a l'expectativa. L'objectiu sembla ser el de mantenir el partit viu fins al tram final. I llavors, esclar, posar tota la carn a la graella