BARÇA
Esports Barça 12/09/2015

Luis Enrique: "Hem capgirat el marcador quan més mala pinta feia el partit"

El tècnic del Barça es mostra satisfet després de superar l'Atlètic de Madrid amb gols de Neymar i Messi

Nuria García
1 min
Luis Enrique Martínez, entrenador del Barça, a la banqueta del Calderón / ALBERTO MARTÍN / EFE

BarcelonaLuis Enrique Martínez, tècnic del Barça, ha assegurat que està "molt content" amb la feina del seu equip després de la victòria del conjunt blaugrana contra l'Atlètic de Madrid al Calderón. "Els dos equips volíem el triomf des del primer minut. Que un equip com l'Atlètic de Madrid generi tan poques ocasions de gol diu molt del que hem fet. Fins i tot hem capgirat el marcador quan més mala pinta feia el partit", ha dit el tècnic del Barça.

Sobre Leo Messi, Luis Enrique ha dit que "és bàsic que estigui en les millors condicions" i ha explicat que hi ha parlat aquest dissabte al matí per veure com estava. "És importantíssim per a nosaltres, però entenem la seva situació i val més no arriscar", ha apuntat.

"És un calendari difícil i sabem quina importància té sumar els tres punts contra un rival directe", ha assegurat el tècnic, sobre la importància de la victòria al Calderón. Preguntat per les jugades polèmiques, l'entrenador del Barça ha dit: "Les mans? Des de la banqueta no es veu res. El que depèn del criteri de cada àrbitre és complicat per a tots".

Sobre la lesió de Vermaelen, Luis Enrique ha dit que els metges "faran un comunicat aviat", quan confirmin quina lesió té el defensa belga.

stats