LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 05/03/2012

Messi torna a la feina i Alexis treballa en solitari

El Barça s'ha entrenat aquest dilluns a la Ciutat Esportiva per preparar el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions contra el Bayer Leverkusen

Ara
1 min
Keita, Messi i Mascherano, en un rondo

BarcelonaLeo Messi ha estat la principal novetat d'una sessió que ha comptat amb els 15 jugadors disponibles del primer equip i Tello i Muniesa, del Barça B. El Barça ha tornat a la feina al camp 1 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper pensant en el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions contra el Bayer Leverkusen, que es disputarà aquest dimecres a les 20.45 hores al Camp Nou.

Leo Messi, a qui Guardiola havia donat descans fins aquest dilluns, ha estat la principal novetat de l'entrenament. Com és habitual quan s'apropa un partit de la màxima competició europea, els futbolistes s'han exercitat amb la pilota de la Champions.

Alexis, treball sobre la gespa

Alexis Sánchez, que dissabte es va fer una petita ruptura fibril·lar a l'adductor dret en els instants finals del partit contra l'Sporting, ha fet treball de recuperació sobre la gespa del camp d'entrenament. La resta de lesionats (Abidal, Thiago, Afellay i Villa) continuen amb els respectius processos de recuperació.

stats