Barça
Esports Barça 01/10/2013

Neymar diu que l'han trepitjat i el tècnic del Celtic diu que "no es fa cap favor exagerant accions"

L'expulsió de Scott Brown, per una trepitjada a Neymar al segon temps, ha centrat la polèmica després de la victòria del Barça a Glasgow

Ara
1 min
Scott Brown veu la targeta vermella després de donar una puntada a Neyma durant el Celtic-Barça

BarcelonaL'expulsió de Scott Brown a la segona part del partit, quan el marcador estava empatat a zero, ha centrat la polèmica posterior a la victòria del Barça al camp del Celtic. Mentre el davanter brasiler assegura que ha estat falta, el tècnic dels escocesos creu que el jugador ha exagerat i que no era expulsió.

"A mi m'ha trepitjat, ha estat un joc molt dur però el més important és guanyar i ajudar l'equip", ha dit Neymar després del partit. En canvi, Neil Lennon, tècnic del Celtic, ho ha tingut clar: "Brown no mereixia l'expulsió, i aquesta jugada ha canviat el partit. Si ja és difícil guanyar el Barça, fer-ho amb un home menys és gairebé impossible".

Repreguntat sobre la jugada, Lennon ha comentat: "Neymar no es fa cap favor exagerant accions com la que ha provocat l'expulsió". I ha conclòs: "No qüestiono la falta, però sí la reacció de l'àrbitre. Hi ha moltes jugades així. No era vermella, no ho era".

stats