BARÇA
Barça26/08/2012

El Barça capgira en quatre minuts el partit contra l'Osasuna amb dos gols de Messi (1-2)

L'Osasuna s'avança en el marcador amb un gol de Llorente (min 16), però el Barça remunta el partit amb dos gols més de Leo Messi

Nuria García

BarcelonaEl Barça ha aconseguit un valuós triomf al camp de l'Osasuna. En la segona jornada de Lliga, els de Tito Vilanova –que ha estat expulsat per protestar– han remuntat el gol inicial de Llorente amb dos gols de Leo Messi per sumar tres punts i seguir invictes a la Lliga

El Barça ha tingut un inici irregular i s'ha vist en certa manera sorprès per un Osasuna que ha anat a totes. El primer en avisar ha estat Cejudo, que amb un xut perillós ha fet que Valdés enviés la pilota a córner (min 1). Els blaugranes han reaccionat i Alexis, després de rebre una passada llarga, ha provat sort amb un xut creuat que el porter local ha refusat (min 4). Al minut 11, Tello ha rematat des del vèrtex esquerre de l'àrea, però el seu xut ha sortit desviat. El mateix jugador ha enviat la pilota al pal en la següent acció (min 14).

Cargando
No hay anuncios

I just dos minuts més tard, ha arribat el gol de l'Osasuna. Lamah ha centrat cap a Llorente i aquest, al segon pal, s'ha avançat als jugadors del Barça i ha rematat amb l'interior del peu per superar Valdés. La resposta del Barça ha estat una bona jugada de Messi, que ha obert cap a Tello. El xut creuat del jugador blaugrana l'ha refusat el porter i un defensa l'ha enviat a córner (min 18). Iniesta també ha gaudit d'una bona oportunitat després de rebre una passada d'Alexis, però el manxec ha rematat alt davant del porter.

L'Osasuna ha gaudit d'una oportunitat per ampliar distàncies després d'un mal refús de Puyol que Lamah ha estat a punt d'aprofitar (min 32) abans que un xut de falta de Messi l'aturés Andrés Fernández.

Cargando

La segona part ha començat amb un xut tou de Messi que Andrés Fernández ha salvat. Però l'Osasuna ha reaccionat quan Piqué i Puyol no han encertat en treure la pilota i Sisi ha tractat de sorprendre Valdés amb una rematada que el porter blaugrana atura. A més, Llorente podria haver fet el segon amb un cop de cap que ha anat fora, mentre que Lamah tampoc ha estat encertat (min 66). Nino, després de prendre-li la pilota a Busquets, ha topat amb el pal (min 69). Precisament en aquesta jugada, després de protestar que els jugadors de l'Osasuna havien fet falta a Busquets per pispar-li la pilota, Tito Vilanova ha estat expulsat.

I llavors, el Barça ha reaccionat. Pedro ha fet una gran jugada i ha centrat cap a Alexis. El xilè li ha deixat la pilota a Messi, que sol davant porteria ha fet l'empat (min 75). Puñal ha estat expulsat per protestar i, en superioritat numèrica, Messi ha fet el segon i ha capgirat el marcador. Jordi Alba ha fet una gran centrada cap al punt de penal on el crac argentí ha rebut la pilota i ha marcat ajustant la pilota al pal (min 79).

Cargando

OSASUNA 1

BARÇA 2

Cargando

Osasuna: Andrés Fernández; Marc Bertrán, Arribas, Flaño, Damià; Puñal, Loe; Cejudo (Lolo 78'), Sisi (Timor 77'), Lamah i Llorente (Nino 68').

Barça: Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Jordi Alba; Cesc (Pedro 61'), Busquets, Iniesta (Xavi 69'); Alexis, Messi i Tello (Villa 74').

Cargando

Gols: 1-0 (16') Llorente. 1-1 (75') Leo Messi. 1-2 (79') Leo Messi.

Àrbitre: Muñiz Fernández. Targetes grogues: a Sisi (26'), Damià (33'), Busquets (34'), Cejudo (47'), Flaño (51'), Piqué (77'), Lamah (78'), Puyol (80'), Lolo (86'). Targetes vermelles: a Puñal (75').