El clàssic
Esports Barça 06/10/2012

Piqué: "La rivalitat no és només Barça i Madrid, també Catalunya i Espanya"

El central del Barça parla del clàssic a la revista esportiva nord-americana 'Sports Illustrated', on reconeix que hi ha molta tensió i potser l'ambient s'hauria de "calmar una mica"

Ara
1 min
Els paparazzis critiquen com fuig Piqué

BarcelonaNo és gens nou dir que el clàssic entre Barça i Madrid traspassa fronteres, i menys en un moment polític com aquest. La relació entre el Barça i el Madrid, i entre Catalunya i Espanya, ha estat un tema de ressò mundial els últims dies, i la revista esportiva nord-americana 'Sports Illustrated' en fa un gran reportatge i parla amb Gerard Piqué.

"La rivalitat és molt dura, i no només per qüestions futbolístiques entre el Barça i el Madrid. És més política. A Barcelona som a Catalunya, i per a molta gent Catalunya és un país. La rivalitat també és Catalunya-Espanya, no només Barça i Madrid. Per això, a cada partit hi ha tanta tensió i moltes topades", opina el central blaugrana, que és conscient que hi ha molta tibantor a l'ambient i que això pot ser perjudicial. "Em sembla que ens hauríem de calmar una mica; algun dia passarà una cosa greu, com pot ser una lesió important", diu.

stats