BARÇA
Esports  /  Barça Masculí 09/10/2019

"Les polèmiques són premeditades, ho faig per passar-m'ho bé": Piqué, a 'El hormiguero', en 10 frases

El blaugrana ha anat a parlar del nou format de la Copa Davis que ell ha impulsat

Ara
2 min
Gerard Piqué i David Ferrer, durant l'entrevista a 'El Hormiguero'

BarcelonaGerard Piqué ha anat amb l'extenista David Ferrer a 'El hormiguero' d'Antena 3. El jugador del Barça ha repassat l'actualitat blaugrana i ha explicat què es pot esperar del nou format de la Copa Davis que ell, juntament amb la seva empresa, Kosmos, ha impulsat. Aquestes són les frases més destacades de l'entrevista:

  1. "Normalment les polèmiques són premeditades. Hi ha hagut pocs cops que m'hagin enxampat per sorpresa i hagi dit, ostres, l'he feta bona i no volia. Normalment en som conscients. I ho faig per passar-m'ho bé. La gent ho veu com «Uah, quina cosa, quin embolic!». I jo per dins em descollono! És un espectacle, el món del futbol i tot el que l'envolta és un espectacle"
  2. "Després ho comentem i riem al vestidor de les reaccions. Al final, tot el que llegiu és una farsa, una mentida. Les relacions amb els jugadors són fantàstiques. L'ambient és genial i quan quan fem això és perquè volem una mica de salsa"
  3. "La Nutella em torna boig! Soc esportista d'elit, però cada dia me'n menjo mig pot. Però després ho cremo!"
  4. "He invertit molts diners en la Copa Davis. Però són diners, que és relatiu. El més important és el temps i l'esforç que hi hem dedicat jo i el meu equip. Hem anat a Londres, a Xangai... per perseguir els jugadors i convèncer-los d'aquest nou format i que Madrid era la millor solució. I ha funcionat perquè Nadal diu que està encantat de participar-hi, Djokovic, Murray... i tenir-los una setmana competint a Madrid pel seu país és una cosa única"
  5. "No m'he posat mai la samarreta del Madrid. Alguna vegada me l'he intercanviat amb un jugador del Madrid, però no me l'he posat pel tema de l'al·lèrgia"
  6. "Quan arriben les crítiques, o tens la pell molt dura o et pot afectar. De jove m'afectaven més, però ara ja no tant, ho relativitzes tot"
  7. "Saps que quan perds rebràs crítiques encara que no les mereixis i quan guanyis, t'alabaran tot i que potser no has estat bé. Això és així. El món del futbol és molt resultadista"
  8. "Fa dues setmanes estàvem en una crisi que semblava impossible que poguéssim sortir-ne. I ara hem guanyat quatre partits i estem perfecte!"
  9. "Soc d'aquells que tenir la gent en contra ens motiva. Perquè, com més bé jugues, més els fot als que et xiulen!"
  10. "Vaig tenir una època a la selecció que vaig tenir la mala sort de rebre xiulets: van ser els meus millors anys a la selecció perquè sortia molt motivat"
stats