Esports Barça 12/02/2017

Rafinha rep l'alta i viatjarà a París

El migcampista, que entrena amb una màscara feta a mida, entra a una convocatòria en què també hi ha Piqué, a més de Nili i Aleñá, del B

M.m.
2 min
Rafinha ha entrenat amb una màscara feta a mida

BarcelonaL'endemà de la contundent victòria contra l'Alabès i després d'un entrenament de recuperació, Luis Enrique ha fet pública la llista de convocats per a l'anada dels vuitens de final de la Champions al camp del PSG. L'entrenador ha convocat tots els futbolistes disponibles del primer equip i dos del filial (Nili i Aleñá), tot i que la novetat més destacada ha estat la tornada de Rafinha, que ha rebut l'alta mèdica i podrà ser a París amb els companys.

Rafinha es va fer un trau a la cella al partit de Copa contra la Reial Societat, a més d'una fractura nassal. Durant aquests dies s'ha estat entrenant amb una màscara feta a mida i finalment ha rebut el vistiplau mèdic per viatjar amb els companys, precisament el dia que celebra el 24è aniversari.

També és novetat a la llista Gerard Piqué, que va descansar aquest dissabte en el partit de Lliga contra l'Alabès. En total, l'entrenador s'endurà 21 futbolistes, dels quals n'haurà de descartar tres abans de l'inici del partit. L'equip viatja aquest dilluns cap a París, on s'entrenarà al camp del PSG per fer l'últim test abans del partit de Champions (dimarts, 20.45 h, TV3 i Antena3).

En canvi, n'han quedat fora els lesionats Aleix Vidal –es va fer una luxació a Vitòria i estarà cinc mesos de baixa–, Arda Turan –amb una sobrecàrrega a l'adductor de la cama dreta– i Mascherano –amb una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra.

Llista de convocats: Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergi Busquets, Denis Suárez, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Neymar Jr., Rafinha, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti i Mathieu.

stats