LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 11/03/2013

Allegri, tècnic del Milan: "Ningú esperava abans d'aquesta eliminatòria que arribaríem aquí amb 2 gols d'avantatge"

L'italià considera que hauran de "jugar molt millor que al partit d'anada" i "tenir una mica de sort" per poder classificar-se

Pol Frias
1 min
Massimiliano Allegri, entrenador del Milan, durant la roda de premsa

BarcelonaMassimiliano Allegri, tècnic de l'AC Milan, ha dit aquest dilluns en la roda de premsa prèvia al Barça-Milan que, per poder classificar-se, hauran "de jugar molt millor a nivell defensiu, aprofitar al màxim les ocasions i saber gestionar millor la pilota" i, a més, "tenir una mica de sort".

El tècnic italià ha assegurat que "ningú s'esperava abans d'aquesta eliminatòria que arribaríem aquí amb 2 gols d'avantatge", i que si aquest dimarts aconsegueixen passar a quarts seria històric, ja que són "una plantilla molt jove amb poca experiència".

Allegri considera que hauran "de tenir una gran dosi de paciència, ja que el rellotge anirà molt a poc a poc", i que hauran "de jugar com un equip, ja que segur que hi haurà moment difícils".

Respecte al joc ultradefensiu que s'espera que el Milan faci, Allegri ha dit que "és el Barça el que obliga els rivals a jugar d'aquesta manera". Segons l'italià, els blaugranes són un equip que té molta qualitat i al qual li agrada tenir la possessió de la pilota, però això de vegades provoca que permetin ocasions de gols al rival. "Se li poden fer gols al Barça", ha apuntat Allegri.

Pel que fa a la baixa de Pazzini, el tècnic italià està segur que "qui el substitueixi ho farà molt bé". A més, ha assegurat que jugaran amb 3 davanters. "Hem d'intentar fer un gol, o si és possible 2, per estar més tranquils", ha afegit.

Un cop hagi acabat la roda de premsa d'Allegri i del capità Ambrosini, el Milan s'entrenarà al Camp Nou a partir de les 19:15.

stats