BARÇA
Esports Barça 25/09/2012

Rosell viatja a Nova York per participar en actes socials de la Fundació del Barça

El president del Barça es reunirà amb el banc Interamericà de Desenvolupament, l'Unicef i la Bill & Melinda Gates Foundation

Ara
1 min
Sandro Rosell, amb Bill Gates / ARXIU FCB

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, viatja aquest dimarts a Nova York per reunir-se amb les entitats amb les quals la Fundació del Barça desplega projectes socials sobre el terreny. Es tracta del Banc Interamericà de Desenvolupament, l'Unicef i la Bill & Melinda Gates Foundation. L'objectiu de la col·laboració és millorar les vides dels més vulnerables a través del futbol, ja sigui a partir dels seus valors positius o gràcies a l'interès que desperta aquest esport.

La primera reunió que mantindrà el president del Barça serà amb Luis Alberto Moreno, president del Banc Interamericà de Desenvolupament. L'entesa amb aquesta entitat es va signar el 2010. Posteriorment, Rosell es reunirà amb Anthony Lake, director executiu de l'Unicef. Aquest acord, en vigor des del 2006, focalitza en l'actualitat els seus esforços en quatre països: el Brasil, la Xina, Ghana i Sud-àfrica.

Finalment, Rosell es trobarà amb Bill Gates, fundador de la Bill & Melinda Gates Foundation, amb la qual la Fundació del Barça treballa en l'eradicació de la poliomielitis al món. El Barça, a més, tindrà l'oportunitat de participar aquest dijous en una sessió sobre pòlio en el marc de l'Assemblea General de les Nacions Unides, en què Sandro Rosell disposarà d'un espai per explicar el compromís del Barça en aquest sentit.

stats