BARÇA
Esports Barça 07/11/2012

Tito Vilanova: "Hem fet el joc que la gent del Barça vol veure. A mi m'agrada divertir-me des de la banqueta"

El tècnic del Barça comenta després de perdre contra el Celtic que cal felicitar el porter del conjunt escocès, que ha estat molt encertat

Ara
1 min
Tito Vilanova, tècnic del Barça, a la banqueta del Celtic Park

BarcelonaEl tècnic del Barça ha assegurat que, tot i la derrota, estava satisfet pel joc que ha fet el seu equip al Celtic Park. "Crec que hem fet el joc que la gent del Barça vol veure. A mi també m'agrada divertir-me des de la banqueta. Ens ha faltat marcar", ha dit Vilanova, que ha afegit: "Si haguéssim marcat nosaltres abans el partit hauria estat més obert. Crec que hem llegit bé el partit. Amb les ocasions que hem tingut, si haguéssim estat més encertats... tot i que també cal felicitar el seu porter".

Sobre com ha vist el partit, l'entrenador del Barça ha afirmat: "Hem interpretat bé el partit i el que volíem fer ho hem fet, però no hem pogut guanyar. Estic content perquè fins al final ho hem intentat, al futbol aquestes coses passen".

Preguntat per la importància d'aquest partit –si el Barça l'hagués guanyat s'hauria classificat per als vuitens de final de la Lliga de Campions–, Vilanova ha dit: "El partit era important, crec que era fàcil saber per què. Encara ens queden dos partits i, guanyant-ne un, serem líders de grup. Aquest tipus de partits ja els hem vist".

Per als propers dos partits, els últims de la fase de grups de la Lliga de Campions, Vilanova ha dit que han de seguir "jugant com fins ara". "Si he de triar perdre, cosa que no m'agrada, prefereixo perdre com hem perdut avui", ha dit el tècnic blaugrana. "Sabem la diferència de centímetres que tenim. Hem perdut un jugador important per a nosaltres com és Abidal, i també Seydou Keita", ha comentat Vilanova, que ha afegit: "Per això el que hem d'intentar és evitar cedir córners".

stats