BARÇA
Esports 10/08/2016

Bartomeu: "Estem creant un equip de futur: tenim la millor plantilla del món"

El president fa "certa autocrítica" dels resultats de les seccions en el 37è Congrés de Penyes del Barça

A.l.
1 min
Bartomeu davant dels penyistes

Barcelona"No podem fer que el nostre club depengui només dels resultats esportius", ha sentenciat Josep Maria Bartomeu en el 37è Congrés de Penyes del Barça, celebrat a les instal·lacions del Camp Nou aprofitant la celebració del Gamper. El president s'ha referit als fitxatges d'aquesta temporada, quatre fins ara. "Són gent jove, de 22 anys, contrastada a nivell futbolístic, estem creant un equip de futur. Sabem que tenim la millor plantilla del món", ha explicat el president blaugrana.

Davant dels socis, Bartomeu ha ressaltat els quatre títols aconseguits en futbol de "manera èpica". No ha mantingut el mateix discurs quan ha parlat de les seccions: "Hi ha hagut llums i ombres". El president ha fet "certa autocrítica" en els resultats obtinguts al Palau Blaugrana, sobretot perquè no s'ha aconseguit aixecar "cap títol europeu".

Quan s'ha referit a l'àrea jurídica ha admès que ha estat un "any mogut", i que intentaran "anar tancant" carpetes properament per no tenir judicialitzat el club de manera permanent.

En el Congrés s'han presentat els nous fitxatges. "És un any difícil, però estem preparats", ha explicat el secretari tècnic, Robert Fernández.

stats