BARÇA
Esports 07/02/2015

"Messi no decideix res al club". Josep Maria Bartomeu al 'Financial Times' en cinc frases

El president afirma que el club encara està de dol per la mort de Vilanova

Ara
1 min
Josep Maria Bartomeu,  el primer president del Barça imputat, defensa la innocència  del club a l’hora de fitxar el brasiler Neymar.

BarcelonaEl president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha parlat amb el periodista Simon Kuper al 'Financial Times', i ha valorat l'actualitat del club. Kuper, autor del llibre 'Football against the enemy' i expert en futbol i economia, valora el present del club amb declaracions tant del president com de Gerard Piqué.

"La mort de Tito ho ha alterat tot. Encara estem de dol, no en som conscients, però encara estem de dol"

"La gent diu que Messi està trist, que marxarà… No és cert. No tinc cap dubte que seguirà jugant aquí, el seu contracte acaba el 2018"

"La relació de Messi amb els jugadors és correcta. Però ell no decideix res, al club. Les decisions són responsabilitat de la directiva, els professionals que treballen aquí"

"Cal ajudar Suárez. Sempre que fitxem un jugador, fitxem una persona. A La Masia els jugadors reben una formació amb valors, en el cas de Suárez és diferent. Al Barça el veig integrat, content, educat… Va tenir aquell problema al Mundial, però cal mirar endavant"

"Si, es va cometre alguna errada amb els papers dels nens, però al futbol espanyol i europeu, pots trobar centenars de nens amb documents mal fets. Alguns d'ells joves immigrants. Ara, només ens van mirar a nosaltres. Accepto que mereixem una multa, però deixar aquests nens sense jugar és cruel"

stats