LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 24/11/2012

El València Basket examina el Barça Regal en el partit 200 de Pascual a la banqueta

Els de Velimir Perasovic són els segons classificats amb sis triomfs en vuit partits. Els blaugranes no es poden permetre una altra derrota, que seria la quarta en nou partits (18 hores, La 1)

Ara
1 min
Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal

BarcelonaPartit dels grans a la Font de Sant Lluís. El millor València Basket dels darrers anys rep un Barça Regal que aquestes últimes setmanes ja ha començat a demostrar el seu potencial. Els de Xavi Pascual, que aquest diumenge a la tarda compleix 200 partits a la banqueta blaugrana, no tenen més marge d'error si volen disputar-se a final de temporada el títol honorífic de campió de la Lliga Regular.

Velimir Perasovic, tècnic del València, té clar que han de fer un partit gairebé perfecte per guanyar. Tot i anar al davant en la classificació, el preparador no s'en refia: "Tenim armes per lliutar contra ells, però això és parlar per parlar, perquè si no fem el que toca ens passaran per sobre", ha comentat l'exjugador croat.

El Barça Regal disputa bons partits a València. Ha aconseguit el triomf en 16 de les últimes 25 visites, però encara recorda com va perdre fa tres temporades. Un triple de Rafa Martínez quan faltaven 0,7 segons, va donar el triomf per 60-59 als valencians, que la temporada passada van perdre per un ajustat 68-72.

En aquest partit debutarà Thomas Kelati amb la samarreta 'taronja', tot i que Faverani i Markovic, peces vitals, són baixa. Per al Barça Sarunas Jasikevicius serà el jugador descartat.

stats