BÀSQUET - NBA

Randolph i Marc Gasol lideren el triomf dels Grizzlies contra els Nuggets (92-81)

El pivot català anota vuit punts en l'últim quart, quan el partit s'ha decidit a favor dels Grizzlies

L'ala-pivot Zach Randolph ha brillat amb el seu joc individual i ha aconseguit un doble-doble de 21 punts i 16 rebots que han ajudat els Grizzlies de Memphis a vèncer per 92-81 als Nuggets de Denver, que han jugat partits en nits seguides. Al costat de Randolph que ha dominat en el joc interior, el pivot català Marc Gasol també ha fet una bona tasca d'equip i ha aportat 14 punts, els mateixos que ha anotat l'escorta Tony Allen i ha estat un dels protagonistes del quart període quan els Grizzlies han trencat el marcador al seu favor.

Gasol ha disputat 33 minuts en què no ha tingut el seu millor toc: ha anotat només 4 de 13 tirs de camp, però n'ha encertat 6 de 8 des de la línia de personal i n'ha aconseguit vuit al últim quart, que ha estat quan s'ha decidit el triomf. El jugador de Sant Boi ha tornat a fer la seva tasca dins de la zona: ha capturat vuit rebots, inclosos sis defensius, a més de repartir tres assistències. Gasol ha brillat de nou en les accions defensives: ha recuperat dues pilotes, n'ha perdut quatre i ha posat tres taps, sent el líder de l'equip en aquesta faceta del joc.

Els Grizzlies, que han guanyat el segon partit consecutiu i mantenen la segona posició en la Conferència Oest, han imposat el seu poder dins de la zona: han capturat 57 rebots pels 37 dels Nuggets.

L'equip de Memphis ha trencat l'empat a 79 quan ha aconseguit un parcial de 13-2, (sis punts de Gasol, quatre des de la línia de personal).