Bàsquet - Lliga Endesa

Messi i Son Goku, els dos déus d'un jugador del Barça: l'Instant Replay de l'ARA

Nico Laprovittola lidera la victòria del Barça contra el Bàsquet Girona

Les vambes de Nico Laprovittola

BarcelonaEl Barça va patir per aconseguir la victòria a Fontajau contra el Bàsquet Girona (75-81). Un dels jugadors decisius va ser Nico Laprovittola, que va anotar 11 dels seus 18 punts en el tram final. L'escorta argentí, que va tenir descans a la pista de l'Avel Villeurbanne, va disputar el partit amb unes vambes personalitzades. En una lluïa una imatge de Leo Messi amb la selecció argentina. En l'altra, una de Son Goku.

Rokas Jokubaitis, base del Barça.

Sense punts des del perímetre

La defensa del Bàsquet Girona va aconseguir que el Barça no anotés cap triple en els últims 30 minuts de partit. L'equip blaugrana va fallar els 13 triples que va intentar durant el segon, el tercer i el quart períodes. "No hem canviat res tàctic, només la intensitat. Hem fet una defensa d'elit contra un rival que té moltes solucions diferents", va aclarir Fotis Katsikaris, entrenador del conjunt gironí.

Dani Miret, entrenador del Joventut.

Dani Miret, derrota amb polèmica

Dani Miret es va estrenar a la banqueta del Joventut amb una derrota a la pista del Reial Madrid (95-92). Una decisió arbitral polèmica (els àrbitres van revisar a l'Instant Replay dues vegades una mateixa acció, canviant la seva decisió) i un triple de Gaby Deck va desfer l'empat. "No he vist mai una cosa així; és un robatori en tota regla", va dir Andrew Andrews. "És de bojos", va lamentar Shannon Evans. El tècnic de la Penya va preferir ser políticament correcte. "Hem pogut guanyar i hem merescut estar-hi a prop. L'equip ha fet moltes coses bé i n'haurem de treure coses positives".

Dani Pérez després del partit.

Tres punts que valen molt més

El Baxi Manresa continua entossudit en jugar el play-off pel títol. L’equip bagenc es va endur el triomf de la pista del Monbus Obradoiro (86-94). Dani Pérez tan sols va anotar tres punts, però el seu triple va arribar en el moment en què el seu conjunt més el necessitava. El base va dominar el joc i una estadística ho demostra. Els minuts en què ell va ser a la pista van acabar amb un +20 en el marcador.