Bàsquet - Lliga Endesa

Un espectador inesperat no evita el triomf del Barça: l'Instant Replay de l'ARA

Nico Laprovittola, fora de la convocatòria contra el Granada

2 min
Roger Grimau i Carles Marco donant instruccions

BarcelonaDesprés de la seva exhibició contra l'Asvel Villeurbanne, Nico Laprovittola es va quedar fora de la convocatòria contra el Coviran Granada. Abans d'una setmana de tres partits, Roger Grimau va fer descansar l'argentí, que es va convertir en un inesperat espectador. El Barça no va començar bé i va arribar a perdre per 9 punts de diferència, però va saber jugar amb ofici per evitar un ensurt (90-69). Els 14 punts de Rokas Jokubatis en l'últim període van ser decisius.

Acció defensiva de Michael Ruzic.

Els Wizards al·lucinen amb els joves de la Penya

Michael Ruzic, Rubén Prey, Yannick Kraag, Jordi Rodríguez... Johnny Rogers, vicepresident de personal professional dels Washington Wizards, va al·lucinar al Palau Olímpic amb els joves del Joventut. La Penya va fer un partidàs i va superar el Baskonia (77-72). "Ens agrada jugar a casa. Hem jugat amb orgull i durant molts moments també hem jugat bé. El treball dels joves ens ha permès no aturar-nos", va dir Carles Duran, tècnic de l'equip verd-i-negre.

Celebració del Bàsquet Girona a Fontajau.

Fontajau, escenari per a gestes impossibles

El Bàsquet Girona vol jugar la Copa del Rei de Màlaga. L'equip català, que va recuperar un desavantatge de 15 punts, va utilitzar una pròrroga per superar el MoraBanc Andorra (107-104). Ike Iroegbu, que va anotar 9 dels seus 30 punts en el temps extra, va tenir una actuació decisiva. "Fontajau és molt important per a nosaltres. Fa que els jugadors tinguin convicció i confiança. Intentem donar un bon espectacle amb un joc divertit, però eficient", va explicar Salva Camps.

Pedro Martínez parlant amb un dels àrbitres.

Massa múscul i massa permissivitat

El Baxi Manresa no va poder aturar la bona ratxa de l’Unicaja, que va sumar el seu vuitè triomf seguit a la Lliga Endesa (91-77). L’equip bagenc, que no va poder mantenir el nivell de la primera meitat, va perdre 18 pilotes al Martín Carpena. “Hem aguantat bé durant la primera meitat, però quan ells han pujat el nivell físic no ens hem trobat. No hem estat bé en atac i l’arbitratge ha sigut molt dolent, no ens han xiulat bé”, va analitzar Pedro Martínez, tècnic del conjunt català.

stats