Lliga Endesa
Bàsquet11/01/2015

El Barça de bàsquet tomba el líder en un partit memorable (114-110)

Àlex Abrines ha forçat la pròrroga amb un triple inversemblant a una dècima del final

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha tombat l'Unicaja (114-110), líder de la Lliga Endesa, al Palau Blaugrana en un partit memorable que s'ha decidit a la pròrroga. Àlex Abrines ha forçat el temps extra amb un triple inversemblant a una dècima del final. L'equip blaugrana ha anotat 20 triples, i ha igualat així el rècord de la competició.

DeShaun Thomas, Edwin Jackson i Marcelinho Huertas han tingut un gran pes anotador en un partit jugat amb molta intensitat. Xavi Pascual no ha arriscat amb Brad Oleson, que aquest dilluns serà sotmès a més proves. Mario Hezonja ha estrenat la seva condició de jugador formatiu. El club blaugrana ha aprofitat el descans del partit per celebrar la seva victòria ACB número 1.000 amb un homenatge que ha reunit alguns exjugadors, exentrenadors i exdirectius.

Cargando
No hay anuncios

El partit ha començat molt ofensiu i Joan Plaza ha decidit atacar amb Vladimir Golubovic la tímida defensa de Tibor Pleiss. El pivot de l'Unicaja ha anotat 10 punts en un primer període en què Edwin Jackson també s'ha mostrat molt encertat ofensivament (11 punts).

Quan ha enfortit la seva defensa i ha limitat les errades, el Barça s'ha allunyat del rival en el marcador (41-33). Animat pel seu encert des del triples, l'equip blaugrana ha arribat al descans amb una renda de set punts (52-45).

Cargando

L'Unicaja ha començat el tercer quart amb més energia i, gràcies a l'encert de Ryan Toolson, ha capgirat el marcador (79-83) d'un partit que s'ha resolt en les últimes accions. El Barça perdia per tres punts a 3,5 segons del final, però Àlex Abrines ha forçat la pròrroga amb un triple inversemblant a una dècima del final. Els àrbitres, a més, han perdonat una falta personal de Jon Stefansson.

En el temps extra, el Barça ha decidit amb un parcial de 15-11.