Lliga Endesa
Bàsquet13/06/2012

El Barça Regal iguala l'eliminatòria i el Palau decidirà el campió (75-81)

Els de Xavi Pascual es refan després de la contundent derrota de dilluns contra el Madrid i dissabte jugaran al Palau Blaugrana el partit decisiu (19 hores, La 1)

MadridEl Barça Regal ha aconseguit un triomf al Palacio de los Deportes de Madrid contra el conjunt blanc (75-81) i que li permet forçar el cinquè i definitiu partit de la final de la Lliga Endesa (dissabte, 19 hores).

Després de perdre de manera contundent en el tercer partit, els homes de Xavi Pascual s'han refet i han aconseguit superar el Madrid i igualar l'eliminatòria, que ara torna cap a Barcelona.

Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal, ha sorprès d'inici, plantejant una defensa en zona que ha alentit el ritme del partit. Això li ha permès a l'equip blaugrana aconseguir rendes de fins a 7 punts abans del descans (34-39), on C. J. Wallace ha arribat amb 14 punts.

Cargando
No hay anuncios

Després del descans Joan Carles Navarro ha sumat el seu talent a l'atac del Barça Regal. La renda visitant ha crescut fins als 9 punts a 15 minuts del final, quan Pete Mickeal ha anotat un triple des d'una de les cantonades.

A falta de sis minuts, el Barça marxava de deu en el marcador (58-68), la màxima diferència de tot el partit a favor dels blaugranes, després que Navarro anotés una cistella. Però a mida que el partit arribava al final, la renda visitant va anar creixent i a falta de quarte minuts i mig, Pete Mickeal anotava una cistella que posava al Barça Regal 13 amunt en el marcador.

Cargando

Tot i que al final el Reial Madrid va retallar distàncies, els blaugranes van aprofitar la renda per endur-se el triomf.