Bàsquet femení
Bàsquet11/10/2014

El Perfumerías Avenida guanya la seva cinquena Supercopa d'Espanya consecutiva

L'equip de Salamanca ha derrotat al Rivas Ecópolis per un clar 52-87. La gironina Marta Xargay ha sigut escollida MVP de la final

BarcelonaEl Perfumerias Avenida de Salamanca ha guanyat la seva cinquena Supercopa d'Espanya consecutiva de bàsquet femení, en derrotar per 52-87 al Rivas Ecópolis, després d'un partit en què no ha donat cap opció al seu rival. Insistint sobre el seu joc interior i molt encertat en el rebot ofensiu gràcies a Rezan i Robinson, ha pogut obrir forat fns a acabar el primer quart amb avantatge de set punts (15-22).

Les noies d'Alberto Miranda, però, no han afluixat i malgrat l'intent de reacció del Rivas Ecópolis, han pogut marxar al descans amb un destacat 26-39.

Ha sigut a la represa quan s'ha trencat el marcador del tot. Després d'un tercer quart amb més superioritat de les de Salamanca (43-59), ha arribat l'esprint final del supercampió, que ha acabat pujant a més de 30 la diferència en l'electrònic. Marta Xargay ha acabat el partit com a MVP.