Bàsquet femení
Esports Bàsquet 11/10/2014

El Perfumerías Avenida guanya la seva cinquena Supercopa d'Espanya consecutiva

L'equip de Salamanca ha derrotat al Rivas Ecópolis per un clar 52-87. La gironina Marta Xargay ha sigut escollida MVP de la final

El Perfumerias Avenida, campió de la Supercopa d'Espanya femenina

BarcelonaEl Perfumerias Avenida de Salamanca ha guanyat la seva cinquena Supercopa d'Espanya consecutiva de bàsquet femení, en derrotar per 52-87 al Rivas Ecópolis, després d'un partit en què no ha donat cap opció al seu rival. Insistint sobre el seu joc interior i molt encertat en el rebot ofensiu gràcies a Rezan i Robinson, ha pogut obrir forat fns a acabar el primer quart amb avantatge de set punts (15-22).

Les noies d'Alberto Miranda, però, no han afluixat i malgrat l'intent de reacció del Rivas Ecópolis, han pogut marxar al descans amb un destacat 26-39.

Ha sigut a la represa quan s'ha trencat el marcador del tot. Després d'un tercer quart amb més superioritat de les de Salamanca (43-59), ha arribat l'esprint final del supercampió, que ha acabat pujant a més de 30 la diferència en l'electrònic. Marta Xargay ha acabat el partit com a MVP.