LLIGA ACB
Bàsquet11/06/2011

Navarro lidera un Regal Barça que s’imposa al segon partit al Bilbao Basket (74-67)

La bona feina de Navarro i Ingles permet al Regal Barça encarar els dos partits a Miribilla amb un 2-0 al seu favor. Si guanyen un partit més, seran campions de l’ACB

David R. Jover

BarcelonaEl Regal Barça ha sumat aquesta tarda al Palau Blaugrana el segon triomf de l’eliminatòria que el permet viatjar amb tranquil·litat a Bilbao.

El partit no ha estat fàcil, però tampoc és que el Barça hagi patit en excés, perquè a l’inici del darrer quart vencia per catorze punts de diferència (54-40). Ha estat al darrer quart quan el conjunt de Fotis Katsikaris ha plantat cara i ha posat l’ai al cor dels seguidors blaugrana quan s’ha situat a quatre punts a falta de dos minuts amb dos triples de Vasileiadis (64-60). Però Lorbek i Navarro -amb un triple des de nou metres- han tancat el partit.

El Regal Barça ha merescut guanyar. Ha estat millor durant bona part del partit i així s’ha vist sobre el parquet del Palau Blaugrana. L’inici de tots dos ha estat fluix, sense gaire ritme, i on les faltes personals anaven caient a tort i a dret. El 13-7 dels primers deu minuts ha mostrat molt poc encert ofensiu, però al segon quart això ha canviat amb uns bons minuts de Joe Ingles i Navarro, que han donat al Barça una renda de nou punts al descans (40-31).

Cargando
No hay anuncios

A la represa, els de Pascual s’han trobat molt millor i uns grans minuts de Sada en l’apartat defensiu i rebotador, juntament amb un gran Navarro en atac, no han deixat reaccionar el Bilbao Basket, que ha vist com la diferència augmentava fins als catorze punts, 54-40, després de trenta minuts.

Ensurt… però Lorbek i Navarro decideixen

Cargando

Al darrer quart el Bilbao Basket ha remuntat gràcies a una millor defensa i l’encert de Vasileiadis en atac. Dels 14 punts de renda s’ha passat als quatre (54-40 a 64-60), i això ha fet reaccionar Pascual i el públic del Palau, que no volien cap sorpresa.

Aleshores, Lorbek i Navarro, amb cinc punts cadascú i dos triples inclosos, han donat de nou els deu d’avantatge als blaugrana, que han sentenciat el partit (70-60). En els instants finals, i després d’un rosari de tirs lliures, l’avantatge final s’ha quedat en set punts, 74-67.