EUROLLIGA
Bàsquet31/03/2011

El Barça diu adéu al somni de la 'final four' després de caure a l'OAKA (78-67)

El Regal Barça no ha sabut conviure amb la pressió de saber que era el partit decisiu i quan s'ha vist nou abaix al final del tercer quart ha llençat el partit amb males decisions en atac

David Jover

BarcelonaNo ha pogut ser. L'actual campió d'Europa no podrà revalidar el títol després de caure de forma clara a la pista del Panathinaikòs, 78-67, després d'una segona meitat per oblidar.

Xavi Pascual ja sabia que seria difícil comptar amb Juan Carlos Navarro per la defensa que rep el de Sant Feliu i que necessitava que altres homes donessin un pas endavant. Això no ha succeït i els homes d'Obradovic s'han cruspit el Regal Barça en l'apartat de les emocions i la intensitat que es necessiten en un partit d'aquestes característiques.

El Regal ha mostrat avui la pitjor versió possible, la dels dies dolents. I és que feia molt de temps que els blaugranes no perdien tres partits seguits. A l'inici de partit els verds s'han mostrat més intensos, però les dues faltes que ha comès Diamantidis en els minuts inicials l'han portat a la banqueta i han debilitat els locals, que s'han vist superats en un 11-12 inicial.

Cargando
No hay anuncios

Però tot ha estat un miratge, perquè quan Batiste i Vougioukas han entrat en joc els catalans s'han ensorrat i no han tornat a reaccionar fins al segon quart, on vuit punts seguits de Vázquez han mantingut amb vida el Regal (34-33).

Segona part nefasta

Cargando

A la represa no hi ha hagut partit. El Panathinaikòs ha esclafat el Barça tàcticament i els de Pascual s'han vist perduts i han estat 'grogui' en el tram final del tercer quart, on un triple de Tsartsaris ha tancat el tercer quart amb nou d'avantatge, 56-47.

En el darrer quart els blaugranes han arribat a perdre de tretze punts, 63-50, i tot i que el Barça ho ha intentat a còpia de triple (Lorbek i Anderson) no han pogut remuntar. Al final, 78-67 pel Panathinaikòs, que tornarà a disputar una Final Four després de dos anys, ja que la temporada passada va quedar eliminat en el Top16.