HOQUEI PATINS
Esports25/05/2013

El Calafell Tot l’Any derrota el SHUM Maçanet en un duel vital per la permanència a l’OK Lliga (6-3)

En canvi el Fergo Aisa Sant Feliu posa un peu i mig a Primera Divisió amb la derrota contra el Moritz Vendrell, mentre que el Vic suma tres punts importants en la lluita per la Lliga Europea

Jordi Graell

BarcelonaEl Calafell Tot l’Any ha guanyat el SHUM Maçanet per 6-3 en un duel vital per assolir la salvació a l’OK Lliga. Tot i que els visitants s’han avançat al minut 5 amb un gol en pròpia porteria del Calafell, el conjunt baixpenedesenc ha aconseguit capgirar el resultat abans del descans gràcies a dos gols de Gerard Vergés i un de David Ros de penal. Tot i així, a la segona part els locals no n’han tingut prou i han augmentat l’avantatge fins al 6-3 final que permet els calafellencs endur-se el goal average particular amb un rival directe i agafar una mica d’aire en la lluita pel descens.

En canvi, qui dóna un pas enrere per seguir a l’OK Lliga la temporada vinent és el Fergo Aisa Sant Feliu, que tot i plantar cara al Moritz Vendrell, un hat trick de Jepi Selva ha permès els vendrellencs aconseguir la victòria per 4-5 i consolidar-se en la tercera posició del campionat, mentre que els codinencs es queden provisionalment a cinc punts de la salvació, a l’espera del que faci demà el Muralla Òptica Blanes.

Cargando
No hay anuncios

També amb el mateix marcador de 4-5 s’ha imposat el Vic a la pista del Lloret, i d’aquesta manera els vigatans segueixen vius en la lluita per la Lliga Europea col·locant-se cinquens i pendents del partit de que enfrontarà el seu gran rival per aquesta plaça, l’ICG Software Lleida, i el Muralla Òptica Blanes. La resta de partits que es disputaran aquest diumenge al migdia són l’Enrile PAS Alcoi- Reus Deportiu i l’Igualada- Noia Freixenet.