WATERPOLO FEMENÍ
Esports31/01/2015

El CN Sabadell es passeja i el Mataró la Siena no falla a Saragossa

Triomf del CN Terrassa sobre el Rubí en el derbi vallesà de la Divisió d'honor de waterpolo femení

BarcelonaImportantíssim triomf del CN Sant Andreu contra un rival directe com és el CN Madrid-Moscardó (12-9). En un duel molt igualat fins a l'últim període, les de Javier Aznar han aconseguit escapar-se de les madrilenyes amb un tram final molt bo (5-2) que els ha donat els tres punts.

Còmode triomf del CN Sabadell Astralpool, líder de la Divisió d'honor, en la visita al CMAD Montequinto per enfrontar-se a un CW Dos Hermanas (5-20) amb el qual podria veure's les cares la setmana vinent a la Copa de la Reina. Les de Nani Guiu han començat trepitjant molt fort (0-5 el primer parcial), mentre que les andaluses han aguantat bé en el segon quart (2-3). Després del descans llarg han seguit ampliant la renda les vigents campiones d'Europa i de Lliga, que s'han saldat els darrers 16 minuts amb un clar 3-12.

Cargando
No hay anuncios

També treballada ha estat la victòria del segon classificat, un CN Mataró La Sirena que ha patit per vèncer al Parc de Bombers de Saragossa . De fet, les de Florin Bonca no han pogut desenganxar en cap moment en el marcador i han hagut de mantenir-se en guàrdia fins al final.

A la Josep Vallès el CE Mediterrani no ha tingut problemes per vèncer a una AR Concepción-Cdad. Lineal (18-4) que s'ha vist desbordat per la gran efectivitat i talent del Medi, que segueix molt en forma una setmana abans d'enfrontar-se al CN Sabadell Astralpool en Copa de la Reina. El resultat al descans era de 7-2, distància que han aconseguit ampliar les de Pepe Alcázar fins als 14 gols al final.

Cargando

El derbi del Vallès entre CN Terrassa i CN Rubí s'ha saldat amb victòria per la mínima (10-9) d'un conjunt egarenc que permet avançar a les noies de Javier Rubio en la classificació. Les visitants han aconseguit un parcial de 1-3 en el primer període, però els tres següents quarts han estat per les de casa, que gràcies a això han pogut guanyar per aquest gol de diferència. Un 50% dels gols de l'equip entrenat per Xavi Pérez han portat la signatura de Gemma Pané, la més destacada del partit.