Futbol Català
Esports 29/12/2011

Al Girona tampoc rutlla com cal el seu filial

Situat en zona de descens a Tercera Catalana, el segon equip del conjunt blanc-i-vermell ja ha viscut la marxa de l'entrenador, Robert Vila

àngel Garreta
1 min

GironaNo només el primer equip del Girona passa per una situació complicada a nivell esportiu, sinó també el seu filial, el Girona B, situat a la part baixa de Segona Catalana i en zona de descens a Tercera. Ubicat en una part de la taula classificatòria per la que no estava dissenyat l'equip, el segon equip gironí fa uns dies que va viure la marxa del seu tècnic, Robert Vila.

Vila va marxar argumentant sentir-se esgotat d'haver cremat etapes dins el club. El tècnic afirma que "és millor marxar ara amb l'aturada de Nadal i que un altre tècnic pugui arribar de nou, amb uns quants dies per adaptar-se i acabar la temporada". El dimitit entrenador ha marxat per la falta de recursos que el Girona ha facilitat al seu segon equip. En les darreres jornades el Girona B ha arribat a disputar partits només amb els onze jugadors justos de la partida inicial.

Buscar un filial a Tercera o Segona B

Fa tres temporades, el Cassà -precisament l'exequip de Robert Vila- va exercir durant un temps de filial del Girona. Un cop desvinculat, l'equip de Segona A ha demostrat no voler tenir la paciència de fer pujar esglaons al Girona B temporada a temporada i buscarà un acord de filiació, sense canvi de nom de l'equip afectat, per tenir jugadors de més nivell que puguin donar el salt al futbol professional sense notar tanta diferència. Durant molt temps el Llagostera va girar al voltant d'aquesta idea però l'Olot és l'equip que ha agafat ara més protagonisme per arribar a un acord, tot i que el projecte és encara una idea molt inicial.

stats