Esports 10/01/2018

El Formentera s'acomiada de la Copa amb honor (2-0)

Tot i la derrota, els illencs planten cara en el partit de tornada contra l'Alabès

Ara
1 min
El davanter del Formentera Juan Antonio Sánchez, intentant salvar l'entrada de Víctor Laguardia, de l'Alabès

BarcelonaEl Formentera s'ha acomiadat aquest dimecres de la Copa del Rei als vuitens de final, eliminat a mans de l'Alabès. Els illencs, però, tot i perdre també en el partit de tornada (2-0), han plantat cara contra els vitorians a Mendizorrotza (global de 5-1 per als vitorians).

Tot i la derrota, el Formentera ha estat valent i ha discutit la pilota a un Alabès que ha fet valer la diferència de categoria entre els dos clubs per passar ronda. Els gols, de fet, no han arribat fins a la segona meitat. El primer l'ha anotat Ermedin Demirovic (55') i el definitiu l'ha fet Alfonso Pedraza al límit del temps reglamentari.

El Vila-real, eliminat

On hi ha hagut més emoció ha estat a l'Estadi de la Ceràmica, on el Vila-real ha fregat la remuntada contra el Leganés. Els madrilenys, que havien guanyat a l'anada per 1-0, també s'han avançat al marcador en el partit de tornada, amb un gol d'El Zhar al minut 31.

Però el Vila-real ha reaeccionat i Daniel Raba, aprofitant un mal refús defensiu, ha igualat el partit (48'). Els groguets han dominat i han generat ocasions, però no han pogut fer el segon gols fins al 89, obra de Cheryshev. Tot i bolcar-se a l'atac, no han tingut temps de culminar la remuntada.

stats