Fórmula 1
Esports 05/10/2014

Jules Bianchi, operat d'urgència per un traumatisme cranial. El seu estat és "crític"

El pilot francès de Marussia ha impactat amb la grua que assistia el cotxe d'Adrian Sutil i ha estat evacuat a l'hospital sense coneixement

M.m.
1 min
Jules Bianchi, a Suzuka VALDRIN XHEMAJ / EFE

BarcelonaJules Bianchi ha tingut un fort accident al tram final del Gran Premi de Fórmula 1 del Japó. El pilot francès de Marussia ha impactat amb la grua que assistia el cotxe d'Adrian Sutil, que uns minuts abans havia sortit de la pista a la mateixa zona. Com a conseqüència d'això, ha patit un traumatisme cranial i està sent operat d'urgència en un hospital prop de Suzuka. El seu estat és "crític", tal com ha confirmat el seu pare als micròfons de la televisió francesa.

Sutil, que ha sortit de la pista poc abans, ha explicat l'accident després, ja que la realització televisiva no n'ha ofert cap imatge, com s'acostuma a fer sempre que hi ha hagut algun problema, i no se sap l'estat del pilot. L'alemany ha fet gestos amb les mans indicant que el monoplaça ha quedat atrapat sota la grua.

El cotxe medicalitzat ha sortit immediatament a la pista i el francès ha estat traslladat d'urgència a l'hospital, on l'estan operant, tal com ha confirmat el pare del pilot. Prèviament, l'equip Marussia havia ofert un comunicat breu en què assegurava que Bianchi "no estava conscient" en el moment que ha estat traslladat a l'hospital.

Segons 'L'Équipe', Jules Bianchi no necessita respiració assistida després de ser operat.

stats