ASOBAL
Esports20/09/2013

El Fraikin Granollers supera el Valladolid (28-25) i suma el segon triomf en dues jornades

L'equip vallesà ha dominat el partit, però una reacció castellana en els darrers minuts ha donat emoció

BarcelonaInici de curs perfecte del Fraikin Granollers. Els vallesans, després de guanyar a Saragossa, han derrotat el Valladolid al Palau Olímpic i han sumat el segon triomf en dues jornades de la lliga Asobal.

L'equip català, guiat per les bones aturades del porter Schulz, els gols d'Álvaro Ruiz (8) i un David Resina que ha marcat en tots els seus llançament (7 de 7), ha dominat durant tot el partit, amb parcials que han permès escapar-se per sis gols.

Cargando
No hay anuncios

El Valladolid, amb sis gols de Tarazaga, ha aconseguit donar emoció al partit en els darrers minuts, situant-se a un sol gol quan faltaven dos minuts (26-25). Un gol de Salinas i una recuperació de Resina amb gol, però, han evitat el desastre, deixant els dos punts a casa.

F.Granollers: Schulz, Blanxart, Pujol (1), Capdevila, Marc García (1), Pérez, Campos, Solé (1), Puig, Sastre, Resina (7), Ruiz (8), Salinas (4), Grundsten (2) i Del Arco (4).

Cargando

Valladolid: Lamariano, Porras (2), Peciña (1), Lacasa, Fernández, Juárez (5), Hernández (1), López Tarazaga (6), Perez, Camino (1), Megias (3), Delgado (2), Pérez (1) i Bozovic (3).